نقشه راه Full Stack Developer

تبدیل شدن به یک توسعه‌دهنده‌ فول استک یک انتخاب مهم در مسیر شغلی است، چرا که به مهارت‌های متنوعی نیاز دارد و امتیازاتی را هم به فرد اضافه می‌کند. توسعه‌دهندگان فول استک می‌توانند هم بر روی بخش فرانت‌اند (رابط کاربری) و هم بر روی بخش بک‌اند (سرور، پایگاه‌داده) اپلیکیشن‌ها کار کنند. این موضوع باعث می‌شود تا تقاضا برای استخدام این افراد بالاتر برود. این نقش به فرد دید جامعی از نحوه‌ی عملکرد سیستم‌ها می‌دهد و باعث بهبود مهارت‌های حل مسئله و همکاری با دیگر اعضای تیم می‌شود. در چنین حالتی حتی اگر توسعه‌دهنده روی یک بخش متمرکز شود، به دلیل داشتن دید جامع و تخصص‌های متنوع مورد نیاز، معمولا درآمد بالاتری را نسبت به هم‌رده‌های خود دریافت می‌کند.

 

 

نقشه راه یادگیری Full Stack Developer

در این بخش می‌توانید نقشه راه یادگیری Full Stack Developer را ببینید. با مطالعه و پیگیری این مسیر، شما می‌توانید به یک Full Stack Developer حرفه‌ای تبدیل شوید و سطح شغلی خود را ارتقا دهید.

۱
فرانت‌اند
یادگیری فرانت‌اند معمولا اولین قدم بسیاری از افراد در مسیر تبدیل شدن به برنامه‌نویس فول‌استک است. تمرکز فرانت‌اند روی ظاهر سایت و کارکردهای سمت کاربر است.
۲
بک‌اند
علاوه بر مهارت‌های فرانت‌اند، مهارت‌های بک‌اند هم برای تبدیل شدن به فول‌استک دولوپر ضروری هستند. مدیریت و پیاده‌سازی فرایندهایی که در پس زمینه یک سایت اجرا می‌شوند، به عهده توسعه‌دهنده بک‌اند است.
۳
گیت
مهارت کار با گیت و ابزارهای کنترل نسخه برای هر توسعه‌دهنده‌ای ضروری است؛ به خصوص اگر به عنوان بخشی از یک تیم فعالیت کنید.

سوالات متداول نقشه راه یادگیری پایتون

توسعه‌دهنده فول استک کیست؟

توسعه‌دهنده فول استک فردی است که می‌تواند روی تمام بخش‌های یک اپلیکیشن یا وب‌سایت یعنی فرانت‌اند و بک‌اند کار کند. معمولا فول‌استک دولوپرها می‌توانند یک سایت یا اپلیکیشن را از صفر تا صد پیاده‌سازی و اجرا کنند.

آیا باید همزمان فرانت‌اند و بک‌اند را یاد بگیرم؟

خیر، بهترین رویکرد این است که ابتدا روی یکی از بخش‌ها (فرانت‌اند یا بک‌اند) تمرکز کنید و پس از تسلط بر آن، بخش دیگر را یاد بگیرید. این کار از سردرگمی جلوگیری و فرایند یادگیری را سریع‌تر می‌کند.

بهترین زبان‌های برنامه‌نویسی برای بک‌اند کدام هستند؟

از محبوب‌ترین زبان‌ها برای بک‌اند می‌توانیم به Node.js، Python، PHP، Ruby، و Java اشاره کنیم. هر کدام از این زبان‌ها مزایا و معایب خود را دارند و انتخاب آن‌ها به پروژه و نیاز شما بستگی دارد.


مقالات مرتبط