خانه / توسعه‌ نرم‌افزار / معرفی بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی

معرفی بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی

معرفی بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی

نویسنده:

زمان مطالعه 8 دقیقه

انتشار:

به‌روزرسانی:

تعداد نظرات: 0

در سال‌های اخیر، مدل کاری فریلنسری طرفدارهای زیادی پیدا کرده است. بسیاری از متخصص‌های رشته‌های مختلف مثل برنامه‌نویس‌ها، معمارها، معلم‌ها و کارشناس‌های دیجیتال مارکتینگ به دنبال گرفتن پروژه هستند. یکی از مهم‌ترین دغدغه‌های آزادکارها پیدا کردن بهترین سایت‌های فریلنسری است. ما در این مقاله، مجموعه‌ای از بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی را معرفی می‌کنیم. اگر شما هم به تازگی وارد دنیای فریلنسری شده‌اید، با مطالعه این مقاله می‌توانید در این سایت‌ها ثبت‌نام کنید و پروژه‌های خوبی بگیرید.

سایت‌های فریلنسری ایرانی

سایت‌های فریلنسری ایرانی

اگر در ابتدای مسیر هستید، بهتر است کارتان را در وبسایت‌های ایرانی شروع کنید. «پونیشا»، «پارس کدرز»، «کارلنسر» و سایت «انجام می‌دم» از جمله پلتفرم‌های مخصوص ایرانی‌ها هستند. در ادامه، هر کدام از این سایت‌ها را معرفی می‌کنیم.

پونیشا، بزرگ‌ترین مرجع استخدام فریلنسر

سایت پونیشا خودش را به عنوان بزرگ‌ترین و بهترین مرجع استخدام فریلنسرها در ایران معرفی کرده است. بیش از ۷۰۰ هزار نفر با تخصص‌های برنامه‌نویسی، طراحی سایت، ترجمه و تولید محتوا و توسعه نرم‌افزار در این سایت فعالیت می‌کنند و پروژه می‌گیرند. ثبت‌نام در پونیشا رایگان است، ولی برای ادامه فعالیت حرفه‌ای و دریافت کار باید حسابتان را ارتقا دهید. سایت پونیشا ۳ حساب برنزی، نقره‌ای و طلایی دارد. این سایت از درگاه‌های پرداخت پی‌پال و مستر کارت هم پشتیبانی می‌کند.

سایت پارس کدرز برای پروژه‌های اینترنتی

پارس کدرز یکی از سایت‌های فریلنسری معروف بین برنامه‌نویس‌ها، طراح‌های گرافیک، مترجم‌ها و نویسنده‌ها است. شما می‌توانید به صورت رایگان در این سایت ثبت‌نام کنید و پروژه بگیرید. پارس کدرز از فریلنسرهای عادی ۱۵ درصد و از فریلنسرهای ویژه بین ۱۰ تا ۱۵ درصد مبلغ پروژه کارمزد می‌گیرد. سیستم پرداخت کارفرماها در این سایت به شکل گروگذاری است. در مرحله اول، کارفرما مبلغی را به عنوان امانت به پارس‌کدرز می‌دهد و بعد از دریافت پروژه، مبلغ آن را به صورت کامل پرداخت می‌کند.

سایت کارلنسر

سایت کارلنسر به رابط کاربری ساده و جذابش معروف است. در این سایت بسیاری از متخصص‌های برنامه‌نویسی، ساخت اپلیکیشن و نرم‌افزار، تولید محتوا، مهندسی، هنر و معماری فعالیت می‌کنند. برای ثبت‌نام در کارلنسر لازم نیست هزینه‌ای پرداخت کنید، اما برای دسترسی به امکانات بیشتر باید یکی از طرح‌های برنزی، نقره‌ای و طلایی را انتخاب کنید.

بعد از تکمیل حساب کاربری و مهارت‌ها در کارلنسر، فرصت‌های شغلی با توجه به مهارت‌های شما نشان داده می‌شود و شما می‌توانید شرایط و مبلغ پیشنهادی را برای کارفرما ارسال کنید. این سایت، آزمون‌های سنجش مهارت حرفه‌ای هم برگزار می‌کند. بنابراین، شما با پاسخ به پرسش‌های تستی می‌توانید مهارت‌های خودتان را محک بزنید.

سایت انجام می‌دم

معمولا فریلنسرهای باتجربه، پلتفرم «انجام می‌دم» را به متخصص‌های تازه‌کار معرفی می‌کنند. این سایت خدمات متنوعی دارد. تبلیغات و بازاریابی، تایپ و ترجمه، نویسندگی، گرافیک، دستیاری مجازی، تولید انیمیشن، موسیقی و برنامه‌نویسی از جمله این خدمات هستند.

آمار پروژه‌های سایت نشان می‌دهد که تاکنون بیش از ۳۰۰ هزار پروژه موفق در این سایت ثبت شده است. اما یکی از معایب سایت، کمیسیون بالای آن است. اگر از طریق «انجام می‌دم» پروژه بگیرید، ۲۰ درصد از دستمزد شما برای سایت است. هرچقدر فریلنسر بهتری باشید و پروژه را در زمان زودتری تحویل بدهید، مبلغ کمیسیون کمتر می‌شود.

سایت‌های فریلنسری خارجی

سایت‌های فریلنسری خارجی

بسیاری از فریلنسرهای باتجربه ترجیح می‌دهند با سایت‌های خارجی کار کنند و درآمد دلاری داشته باشند. «فایور»، «بیهنس» و سایت «آپ‌ورک» از جمله این سایت‌ها هستند. شما می‌توانید با ثبت‌نام در سایت‌های خارجی، با کارفرماهای بین‌المللی ارتباط بگیرید و رزومه قوی‌تری بسازید. در ادامه، توضیحات هر کدام از پلتفرم‌ها را بیان می‌کنیم.

سایت Fiverr

معروف‌ترین سایت فریلنسری خارجی بین ایرانی‌ها، سایت فایور است. اگر در زمینه‌های طراحی وب‌سایت، برنامه‌نویسی و طراحی گرافیک کار می‌کنید، می‌توانید از سایت فایور پروژه بگیرید. در این سایت، متخصص‌ها، فروشنده یا Seller و صاحبان کسب‌وکار Buyer هستند. ثبت‌نام در سایت فایور هزینه‌ای ندارد. شما می‌توانید به رایگان در این سایت ثبت‌نام کنید و خدمات خودتان را قیمت‌گذاری کنید. خریدارها هم می‌توانند خدمات شما را خریداری کنید. مقداری از پول برای هزینه کمیسیون سایت کم می‌شود و ۸۰ درصد قیمت پیشنهادی برای شما واریز می‌شود.

سایت Toptal

شرکت تاپ‌تال فریلنسرها را به شرکت‌های مختلف وصل می‌کند. در این سایت، توسعه‌دهنده‌ها، طراح‌های وب، مشاورهای مالی و مدیران محصول عضو هستند و پروژه می‌گیرند. برای ثبت‌نام در Toptal باید ۵ مرحله را طی کنید. ارزیابی انگلیسی و ارزیابی پروژه از جمله این مراحل هستند. در نهایت، بعد از تکمیل مراحل، می‌توانید موقعیت‌های شغلی شرکت‌های بین‌المللی مثل موتورولا و Airbnb را مشاهده کنید. سایت Toptal برای فریلنسرهای بین‌المللی و کسانی که در خارج از کشور فعالیت می‌کنند، مناسب است.

پلتفرم Guru

سایت Guru پلتفرمی برای همکاری فریلنسرها و شرکت‌های بین‌المللی است. بسیاری از برنامه‌نویس‌ها، طراحان گرافیک و مدیرهای پروژه در این سایت فعالیت می‌کنند و پروژه‌های کوتاه‌مدت و بلندمدت می‌گیرند. پرداخت پول از سایت Guru با استفاده از کارت پی‌پل و وایرترانسفر انجام می‌شود. نکته مهم این است که Guru قابلیت SafePay دارد. بنابراین، شما می‌توانید مطمئن باشید که پول پروژه را در زمان مشخص تحویل می‌گیرید. عضویت در این پلتفرم رایگان است، ولی برای استفاده از امکانات و ابزارهای تخصصی باید طرح‌های عضویت پولی را خریداری کنید.

سایت Freelancer

اگر از فریلنسرهای باسابقه درباره معروف‌ترین سایت فریلنسری خارجی بپرسید، احتمالا وبسایت Freelancer.com را به شما معرفی می‌کنند. در این سایت، فریلنسرها و کارفرماها با یکدیگر همکاری می‌کنند. برای ثبت‌نام در این سایت باید مهارت‌ها، رشته تحصیلی و سابقه کاری را به طور دقیق وارد کنید. ویژگی مهم سایت Freelancer، پرداخت دستمزد کامل به افراد متخصص است. بنابراین، شما می‌توانید کل هزینه را از کارفرما دریافت کنید. با این حال، طبق سیاست‌های سایت، ۱۰ درصد از درآمدهای مسابقه‌ها و پروژه‌های ثابث به عنوان کمیسیون سایت کم می‌شود. آخرین نکته اینکه برای کسب درآمد از Freelancer.com باید پی‌پل یا وایرترانسفر داشته باشید.

سایت Upwork

سایت Upwork یکی از سایت‌های جامع در زمین فریلنسینگ بین‌المللی است و مجموعه‌ای از مشاغل مثل طراحی وب، توسعه نرم‌افزار، حسابداری و خدمات مشتریان را پوشش می‌دهد. شما می‌توانید قبل از ارائه پیشنهاد برای دریافت پروژه، کاتالوگ‌ها و مشخصات آن‌ها را بخوانید و درخواست بدهید. برای کسب درآمد از Upwork باید در این سایت ثبت‌نام کنید و تخصص و سابقه کاری تکمیل کنید. نکته مهم این است که کارفرماها پروفایل شما را بررسی می‌کنند و بعد تصمیم می‌گیرند.

ویژگی مثبت پلتفرم آپ‌ورک، کاهش کمیسیون با افزایش درآمد است. هرچقدر پروژه‌های بیشتری از Upwork بگیرید و کار کنید، کارمزد شما هم کمتر می‌شود. آخرین نکته اینکه برداشت پول با روش‌های انتقال مستقیم، پی‌پال و وایر ترانسفر انجام می‌شود.

سایت People Per Hour

مبنای کار این سایت استخدام افراد متخصص بر اساس کار ساعتی یا پروژه‌ای است. اگر در زمینه‌های روابط عمومی، بازاریابی، روزنامه‌نگاری و تدریس کار می‌کنید، می‌توانید در سایت People Per Hour ثبت‌نام کنید و پروژه بگیرید. ثبت‌نام در این سایت رایگان است، ولی کارمزد سایت از درآمد شما کم می‌شود. برای دریافت پروژه، می‌توانید گروه‌های شغلی مختلف را بررسی کنید و قیمت پیشنهادی خودتان را ارائه کنید.

کارهای اینترنتی در سایت FlexJobs

این سایت در خصوص فرصت‌های شغلی ریموت و انعطاف‌پذیر فعالیت می‌کند. شما می‌توانید در زمینه‌های روزنامه‌نگاری، نویسندگی، کپی‌رایتری و دیجیتال مارکتینگ با کارفرماهای مختلف همکاری کنید. ویژگی مثبت FlexJobs ضمانت شغل‌های موجود در سایت است. به بیان دیگر، همه فرصت‌های شغلی موجود در سایت معتبر و مطمئن هستند.

به‌علاوه، هنگام کار با سایت، تصاویر و فیلم‌های تبلیغاتی نشان داده نمی‌شود. بهتر است بدانید که ثبت‌نام در FlexJobs رایگان نیست و باید حداقل ۶.۹۵ دلار پرداخت کنید. اگر اشتراک کامل را تهیه کنید، می‌توانید به همه فرصت‌های شغلی دسترسی داشته باشید و پورتفولیوی شخصی بسازید.

سایت Behance

این سایت مخصوص تصویرسازها، طراحان گرافیک و انیماتورها است. اگر کار شما در زمینه تولید محتوای تصویری، خلاقیت و تصویرسازی است، می‌توانید در سایت Behance ثبت‌نام کنید و پروژه بگیرید. علاوه‌بر این‌ها، سایت Behance مثل یک شبکه اجتماعی عمل می‌کند و آثار هنری و پست‌های شما را به بقیه هنرمندان نشان می‌دهد. هرچقدر پروفایل‌های بیشتری را دنبال کنید، پست‌های بیشتری را می‌بینید و پروژه‌های بیشتری هم در دسترس شما قرار می‌گیرند.

سایت DesignHill

سایت DesignHill مثل یک بازاری از تخصص‌های خلاقانه عمل می‌کنند و بسیاری از طراحان و هنرمندان حرفه‌ای در آن عضو هستند. اگر شغل شما در زمینه طراحی لوگو، سایت و بروشور است، می‌توانید در سایت DesingHill ثبت‌نام کنید و پروژه بگیرید.

سخن آخر

اگر در ابتدای مسیر فریلنسری هستید و نمی‌دانید از کجا پروژه بگیرید، اولین کار این است که بهترین سایت‌های فریلنسری ایرانی و خارجی را بررسی کرده و در آن‌ها ثبت‌نام کنید. ما در این مقاله، این سایت‌ها را معرفی کردیم. شما می‌توانید با توجه به شرایط خودتان و ویژگی‌های این سایت‌ها، در چند تا از آن‌ها ثبت‌نام کنید و پروژه مناسب بگیرید. توصیه ما این است که کارتان را سایت‌های فریلنسری ایرانی و پروژه‌های داخلی شروع کنید. بعد از کسب تجربه و سابقه کاری می‌توانید در سایت‌های فریلنسری خارجی ثبت‌نام کنید و درآمد دلاری به دست آورید.
منابع
https://www.zoomit.ir/business/388410-best-freelancing-websites/#ca626171-ebc4-4cd5-b650-02dbe3194006
https://hamyar.co/the-best-iranian-and-foreign-freelance-sites/

 

با ما همراه شوید!

تیم‌های مختلف آسا در ساختمان‌ها و موقعیت‌های مکانی مختلف آسا مستقر هستند. برای اطلاع از آدرس‌ها و راه‌های ارتباطی با آسا، به صفحه «درباره آسا» مراجعه کنید.

سوالات متداول

دیدگاه‌ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *